The Lake House | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

The Lake House

Jag såg ju The Lake House igår, och älskade den! Nu får ni lite info och meningar om den.

Om Filmen: “A lonely doctor who once occupied an unusual lakeside home begins exchanging love letters with its former resident, a frustrated architect. They must try to unravel the mystery behind their extraordinary romance before it’s too late.”

Min mening: När jag började se filmen var jag inte helt positiv, för grejen med detta är att den ena lever i 2004 och den andra i 2006. Jag tyckte det var lite smått orealistiskt. Men efter ett tag började jag att leva mig in i filmen, och allt kändes så självklart och man ville verkligen att det skulle funka! Manuset är underbart! Och skådespelarna är det inget fel på heller! Haha. 😀 Jag tycker att ni ska se den!

lakehouse

En reaktion: Levde mig som sagt in i filmen. 😉

Lesen Chey

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats