Naturligt är vackert? | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Naturligt är vackert?

Det är väldigt blandat vad folk tycker om det! Jag vet inte riktigt.. Oftast är det vackrast med tjejer utan smink o så, fast det är ju tillfällen med väldigt få tjejer som har använt extremt mycket smink, och sen bara slutat. Om man är van vid att se dem med enormt mycket smink är det inte precis en vacker syn när de plötsligt inte har det. Inte för att va elak eller så. 

Jag kan använda rätt mycket smink, men believe it or not, så är det inte rätt ofta. Brukar gå till skolan utan smink. Det är skönt! 😀

osminkad

osminkad

Jag ser rätt trött ut utan smink.. Hähä. Men ska strax börja fixa mig, för ska faktiskt vistas på stan ikväll. Då vill jag helst ha smink, för det ökar mitt självförtroende en liten bit. Älskar att känna mig vacker. 😀 Who doesn’t?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats