Mysig dag med Sarah <3 | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Mysig dag med Sarah <3

Tjenis penis!! 😀

Jag har haft bråttom och askul idag! Ska därför berätta lite om det 😉

Skolan slutade tidigt, så Sarah och jag bestämde oss för att åka till Väla och påbörja julshoppandet! Yay! Det är typ favoritshoppingdagar, för i början är alla så glada och ingen är trött på den jobbiga julmusiken än!

I alla fall: Hittade en del klappar idag, och hittade en del andra jag skulle vilja köpa till min käre familj. Och bara för att jag kunde köpte jag lite till mig själv också. Som en chef! Ni kommer få se sen. Blev riktigt bra. Nöjd som fan!
Man skojjar inte om hur stort Väla har blivit nu! Man får ju nästan kram när man går från den ena änden till den andra! Tror jag har förlorat ett kilo eller femton idag. Hähä. Men gick upp igen, när vi åt McDonalds. Men julklapsfärden är inte riktigt klar än! Vi tar rond två på lördag tror jag. Då tänker jag bli klar med alla julklappar.

Efteråt åkte vi ner till stan igen för vi skulle vara “lucka” i Helsingborg’s event “Jul&Ljus” som är ljusshow och lite små inslag från olika människor. Det var rätt mysigt, även om det småregnade lite. Men publiken fick pepparkakor och glögg, så det var rätt bra. 😀

Nu blir det en blandning mellan plugg o slötittande på Smosh. 😀 Yay!

 

IMG_6810like a boss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats