Kung Fu Panda 2 | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Kung Fu Panda 2

Jag har sätt filmen ‘Kung Fu Panda 2’ och tänkte skriva lite om den.

Handling: “Po joins forces with a group of new kung-fu masters to take on an old enemy with a deadly new weapon.”

Min mening: Jag var lite småtrött när jag satte på filmen, men när den började blev jag riktigt pigg igen. Jag älskar ju animerade filmer, och denna var inget undantag. Den hade mig redan från början med en grym inledning. Utöver det så är den ju fantastisk med så härliga och ironiska karaktärer. Jag såg den på originalspråk (som jag gör med alle filmer) för då får man också känslan av hur producenterna har tänkt med utdelningen av roller. Tycker att Jack Blacks röst passar perfekt till Po! (Pandan) Yay! Man behöver inte se 1’an för att fatta tvåan alls! Not at all! 😀 Den är asrekomenderad!

kungfu-panda-wall2_1024-518226

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats