Kan det vara så..? | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Kan det vara så..?

Detta går inte! Jag kommer hem och dörren är låst (!!) men som tur var hade jag nycklar med mig. Sen när jag väl kommer in är det tomt i hallen.. Inga skor, inga jackor, inga väskor.. Ingenting! Ropar “Hej!” Får inget svar.. Börjar tro att jag är ensam hemma!!

Grejen med detta är att jag aldrig är ensam. Det är alltid någon här! Alltid! Men inte idag. Det känns ju asskumt när man inte är van!

Fick btw ingen lånedator idag. Gubbarna säger ju helt olika saker! Igår sa den knubbiga att jag skulle komma tillbaka imorgon (läs: idag), och det gjorde jag då. Men han var inte där! Det var någon kort istället som sa att jag först kunde få den efter 5 dagar (?!) vilket är idiotiskt eftersom jag redan har 2 stora skrivuppgifter med betygsunderlag. Hur i hela världen går detta ihop!? Jag har dessutom haft problem att bara skriva detta inlägget, för att min egen dator segar sig. GRRRRR! Döda mig..?

Sötnos från Österrike
Bild från Januari när jag var i Österrike. Ni fattar inte hur snygg jag var då! Med långt hår och assnyggt sminkad! Grr, wanna be that girl on the picture! Oh! I allready am! 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats