Filmerna | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Filmerna

Top secret:

Om filmen: Parody of WWII spy movies in which an American rock and roll singer becomes involved in a Resistance plot to rescue a scientist imprisoned in East Germany.

Min mening: Parodi kan man lätt kalla den! Det är en av världens bästa filmer, om man gillar random humor. – Enligt mig! Filmer haaar ju en röd tråd, fast man kan inte riktigt påstå att det är ett bra filmkoncept. Det är just det som är meningen! Jag blir överraskad hela tiden, för det kommer väldigt udda och underhållande moment hela tiden! När jag ser den önskar jag bara att den ska fortsätta och aldrig ta slut. Riktigt rolig och underhållande.

TSCow-1

Hitchhikers Guide to The Galaxy:

Om filmen: Mere seconds before the Earth is to be demolished by an alien construction crew, journeyman Arthur Dent is swept off the planet by his friend Ford Prefect, a researcher penning a new edition of “The HItchhikers Guide to the Galaxy”.

Min mening: Ännu en underbar film, som man inte kan annat än att älska. Credits till den som har hittat på allt detta. Man behöver verkligen bra fantasi för att komma fram till alla dess olika karaktärer. Väldigt komplicerad film – Alltså, man förstår den när man ser den, men den är svår att förklara. Dessutom är den rolig, och manuset är ju fantastiskt! Lite udda humor i denna med, men det är kanske därför jag älskar den! Se den allihopa! 😀

Hitchhiker-Movie-hitchhikers-guide-to-the-galaxy-543348_1280_1024

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats