Film tips x2 | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Film tips x2

Jag Saknar Dig

Om filmen: Cilla och Tina är enäggstvillingar. De är två helt olika själar. En dag sker en hemskt trafikolycka och Cilla dör. Men hur ska man överleva om man förlorar en del av sig själv?

Min mening: Väldigt rörande film. Jag släppte en massa tårar. Det är en massa väldigt starka känsloladdade scener i filmer. Supersnyggt! Den är lite rörig, så vissa ställen är det lite svårt att hänga med. Jag känner också att det hänger en massa frågor i luften efter man har sätt den. Fast väldigt vacker film, med en underbar handling och starka argument! Den rekommenderas!

jag-saknar-dig-movie-poster-2011-10207002881_157421074

Fast & Furious 5

Om filmen: Dominic and his crew find themselves on the wrong side of the law once again as they try to switch lanes between a ruthless drug lord and a relentless federal agent.

Min mening: Det är ju 5’e filmen i en serie (om ni inte redan har fattat det ;)) så det är lite jobbigt att se den om man inte har sätt alla andra. Men gillar man fart, bilar, action och kvinnor är den hära filmen skitbra! Underhållande, snygga, VÄLDIGT tränade killar och sprängfylld med action! Skitbra! Se den 😉

Fast Five banner

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Läs boken “Jag saknar dig, jag saknar dig!”
    Läste den för typ fem år sen, och den har sen dess varit oslagbar favorit för mig. Och jag läser myyycket 😀
    Är tveksam över att se filmen… Känns som att den kommer sabba boken :S

Annons
stats