Det slog mig.. | Säffis Finurliga Liv

Säffis Finurliga Liv

Annons

Det slog mig..

Har tänkt över en grej..

Jag läser rätt mycket bloggar. – Följer inte många, men älskar att kolla bloggar och ta del av någons liv i några minuter. Fast en grej som jag har tröttnat på med väldigt många tjejer är att man är ju förfan aldrig nöjd med sig själv? Alltid nått man vill ändra på, ha tillbaka eller så.. Vafan är det för skit? Vi är förfan bättre än så! Jag är vacker! Ni är vackra! Skit i den sjuka idealen, seriöst. Jag älskar mat, och skulle aldrig sluta äta den för att likna en av de undernärda, photoshoppade bikini-modellerna man ser i tidnigar och på tv. No way!

En grej jag har sätt väldigt mycket av på senaste är “jag saknar mitt gamla hår”. – Jag har till och med skrivit och sagt det själv. AARH?! Varför kan vi inte bara nöja oss med det vi har? Det blir ju inte bättre för att vi suktar efter nått vi inte har! Nop! Blir ju värre faktiskt. Jag älskar mitt hår, även om jag hellre vill ha det en annan färg, en annan frisyr och en annan längd. Älskar det! Är bara rastlös.

Oavsätt vad, är jag vacker. Det är rätt skönt att veta faktiskt.

vacker

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats